Oplevering woningen Park Rijnsoever in Katwijk

Oplevering woningen Park Rijnsoever in Katwijk

Buurt Fonkeling bijna compleet!

  • Datum nieuwsitem

In opdracht van Campri Vastgoed B.V. hebben we 25 woningen van het deelplan Fonkeling in het project Park Rijnsoever in Katwijk gerealiseerd. Inmiddels zijn we druk bezig met de oplevering van deze karakteristieke woningen geïnspireerd op architectuur stijl van Dudok. In juni 2021 is gestart met de bouw van deze woningen die voorzien zijn van mooie metselwerk details, blauw geglazuurde accent stenen, prefab betonnen sierbanden. Ook de hemelwaterafvoeren die in de gevel verwerkt zijn mogen gezien worden.

De bewoners kijken sinds de dag van de start bouw uit naar dit moment, de oplevering van hun woning. Door ons bouwteam is het afgelopen jaar dan ook hard gewerkt aan het opleveren van deze prachtige woningen. Inmiddels hebben we bijna alle kopers blij kunnen maken met de sleutel tot hun toekomstige thuis. Nog een paar woningen te gaan en de buurt Fonkeling is compleet!

Na de oplevering van de 1e fase waarin we 87 woningen hebben gebouwd is nu ook bijna de tweede fase een feit en is er een prachtige woonwijk in Katwijk ontstaan.

Oplevering woningen Park Rijnsoever in Katwijk