Oplevering woningen Lab4You Amsterdam

Oplevering woningen Lab4You Amsterdam

Droomgebouw met bijzondere gevel en groene beplanting

  • Datum nieuwsitem

Afgelopen weken zijn de eerste 10 woningen opgeleverd bij Lab4You in het nieuwe Sloterdijk Centrum Amsterdam. Wij feliciteren de nieuwe eigenaren van harte met hun nieuwe woning en wensen iedereen veel woonplezier in het nieuwe Sloterdijk Centrum.

Lab4You

Lab4You is een kleinschalig gebouw met 32 units. Het zijn 2 woon/werk-appartementen, 3 bedrijfsruimten en 27 woningen. Een groep pioniers heeft in nauwe samenwerking met de architect hun droomgebouw ontworpen. De intensieve samenwerking van de kopersgroep heeft geresulteerd in een speciaal gebouw voorzien van allemaal individuele woningen. 

Oplevering woningen Lab4You Amsterdam

Toekomstgericht

Lab4You voldoet aan hoge eisen van isolatie en duurzaamheid. Er zijn groene gevels met een plantensysteem welke gevoed wordt met water uit de hemelwaterafvoeren van het gehele complex. Daarnaast zijn de woningen voorzien van energiebesparende en comfortverhogende installaties zoals een warmte en koudeopslag, vloerverwarming- en koeling, hoogwaardige isolatie en triple glas en zonnepanelen op het dak. Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en wekken de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen op.

Oplevering woningen Lab4You Amsterdam