Feestelijke start bouw Lab4You

Feestelijke start bouw Lab4You

Onthulling schilderij

  • Datum nieuwsitem
Feestelijke start bouw Lab4You

Nadat het voor meerdere bouwgroepleden een lange periode zonder tastbaar resultaat is geweest was het dan nu eindelijk zover: de feestelijke start van de bouw voor het werk Lab4You in Amsterdam. Hoewel de uitvoering van het heiwerk inmiddels achter ons lag hebben we vrijdag 31 januari met elkaar stil gestaan bij dit feestelijke moment.

Het moment is aangegrepen om even terug te blikken op de afgelopen tijd en stil te staan bij deze mijlpaal. In juli 2019 is de realisatieovereenkomst tussen Lab4You coöperatief en Vink Bouw getekend. Daarna is er door het bouwteam hard gewerkt aan het opstellen van de kopers-contractstukken. Verder werden alle voorbereidingen getroffen om in januari van dit jaar te beginnen met de heiwerkzaamheden van het gebouw. 

Naast een terugblik was er ook een vooruitblik op de werkzaamheden van de bouw. De bewoners maken in de aankomende periode keuzes met betrekking tot de badkamer, elektra en keuken zodat er op de bouw gewerkt kan worden aan het realiseren van het skelet van het gebouw.

Tijdens een start bouw feestje kan uiteraard een feestelijke handeling niet ontbreken! Vanwege graafwerkzaamheden op de bouwkavel is ervoor gekozen om in één van de naastgelegen horecagelegenheden dit heugelijke moment te vieren. Aan de voorzitter van de Mede-Opdrachtgevers groep en ontwikkelaar van het project de eer om een schilderij te onthullen. De bewoners ontvangen bij oplevering van het pand een mosschilderij voorzien van het Lab4you logo. Zo brengen we door middel van het schilderij de groene gevel van buiten naar binnen! In overleg wordt hiervoor een mooie plek in het gebouw gezocht.

Feestelijke start bouw Lab4You

Kortom, het was een geslaagde middag met een leuke groep mensen. We kijken ernaar uit om samen met de bewoners over een tijdje een nieuwe mijlpaal in de vorm van het bereiken van het hoogste punt te kunnen vieren.