14 appartementen Noord4us
verkocht Wonen gerealiseerd
14 appartementen Noord4us Amsterdam
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us
14 appartementen Noord4us Feestelijke eerste paal
  • 14 appartementen in Amsterdam Noord
  • Architectuur van Berger Barnett
  • Ontwerp je jouw eigen droomwoning
  • 3 meter hoge plafonds, veel daglicht, keuzevrijheid en grote balkons zijn een gegeven

Bij NOORD4US ontwerp je jouw eigen droomwoning. De driemeterhoge plafonds, veel daglicht en grote balkons zijn een gegeven. Verder is de gehele indeling flexibel. Door een zogenoemde ‘versleepvloer’ en wanden die niet dragend zijn, bepaal je zelf waar de keuken is, hoe groot de badkamer wordt en hoeveel kamers het appartement heeft. Om je een paar suggesties te kunnen doen, hebben we verschillende typen appartementen ontwikkeld, maar daarbinnen en daartussen is alles mogelijk.

  Ruimte door innovatief woonconcept  
Met NOORD4US krijgen bewoners alle mogelijkheden voor eigen en gezamenlijke initiatieven. Afhankelijk van de indeling en de keuzes, gaat het om tien tot vijftien huishoudens. Samen bepalen de bewoners wat ze delen. Door deze innovatieve manier van wonen heb je veel meer ruimte, woon en leef je efficiënt en milieuvriendelijk, en bespaar je ook nog geld! En dat op een unieke plek aan het IJ met een grote eigen buitenruimte.

Er is gekozen voor een duurzame bouw, waarbij de energie wordt opgewekt met zonnepanelen en de verwarming komt uit de restwarmte van het ventilatiesysteem en stadsverwarming. Onder het gebouw is een parkeergarage met parkeerplekken passend bij het aantal appartementen.

En klik hier voor een korte film Noord4Us.