Feestelijk moment JFK Smartlofts

Feestelijk moment JFK Smartlofts

Op 14 juli was er een feestelijk moment voor de kopers en betrokkenen van het project JFK Smartlofts. De Smartlofts zijn gerealiseerd in het voormalige stadsdeelkantoor aan de President Kennedyplantsoen te Amsterdam. Elke woning is compleet ingericht naar de wensen van de toekomstige bewoners.

  • Datum nieuwsitem
JFK
JFK
JFK
JFK
JFK

Er is gestart met de voorschouw van de eerste appartementen van het project JFK Smartlofts. Vanaf week 29 worden deze woningen opgeleverd. Op 14 juli was er een feestelijk moment voor de kopers en alle betrokken partijen. In ongeveer een jaar tijd zijn 34 appartementen gerealiseerd in het voormalige standsdeelkantoor, een mooie prestatie!

Als feestelijke handeling werd een canvas doek met foto's onthuld. Daarna was er een hapje en drankje voor alle aanwezigen.

In januari 2014 is Bouwgroep JFK door het stadsdeel Amsterdam Zuid geselecteerd voor de transformatie van het voormalige stadsdeelkantoor. Bouwgroep JFK bestaat uit de opdrachtgever Open Development, architect Space en Matter en Vink Bouw.

Naast de privé Smartlofts delen de bewoners diverse functies en ruimten in JFK. Deze collectieve voorzieningen zijn in samenspraak met de bewoners bedacht. Naast het delen van voorzieningen zijn de woningen ook 'smart' omdat zij zeer energie efficiënt zijn door o.a. door collectieve zonnepanelen en centrale levering van vloerverwarming en koeling. Voor meer informatie over Smartlofts, klik hier.