Corona en serviceverlening

Corona en serviceverlening

Welke maatregelen treffen wij?

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel privé als zakelijk. Binnen Vink Bouw doen wij er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan. Zowel in de uitvoering van de projecten als in de service naar u als bewoner.

Gezondheid
Onze eerste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers, van onze samenwerkende partijen, opdrachtgevers en bewoners. Op kantoor en op de bouwplaatsen zijn alle benodigde maatregelen genomen. 

Continueren serviceverlening
De tweede prioriteit is het continueren van onze productie en uiteraard ook onze serviceverlening. Wij blijven ons inspannen om de werkzaamheden in de service doorgang te laten vinden en op deze wijze onze dienstverlening voor u te continueren. Ondanks dat een aantal van onze collega’s vanuit huis werkzaam zijn, zijn zij per email goed bereikbaar. Wenst u telefonisch contact, stuur dan een bericht naar service@vinkbouw.nl  Een van de servicemedewerkers neemt dan contact met u op.

Maatregelen RIVM
Voor wat betreft onze serviceverlening bij u thuis zijn wij genoodzaakt de adviezen vanuit de overheid/RIVM op te volgen. Bij het maken van een afspraak zal onze servicemedewerker aan u vragen of er sprake is van een van de verschijnselen die bij het coronavirus op kunnen treden. Wij rekenen er, voor uw veiligheid maar ook die van onze servicemedewerker, op dat u naar alle eerlijkheid zult antwoorden. 

Verder beschikt onze servicemedewerker over desinfecterende middelen in zijn servicebus, zal hij regelmatig zijn handen wassen, zal hij u bij aankomst en vertrek geen hand geven en houdt hij gepaste afstand. Wij vragen u deze maatregelen te respecteren en bij een bezoek ook in acht te nemen. Wanneer onze servicemedewerker twijfels heeft bij zijn bezoek, zal hij het servicebezoek staken en met u een nieuwe afspraak op een later moment in plannen.

Heeft u vragen of suggesties ter ondersteuning en verbetering van onze dienstverlening, nodigen wij u van harte uit om deze met ons te delen.