Leeuwenhoek
verkocht Wonen Werken gerealiseerd
Leeuwenhoek Delft
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek
Leeuwenhoek Leeuwenhoek
  • CPO project
  • bijzonder prefab gevel met geïntegreerde balkonplaten en kolommen
  • voorzien van kelder en bergingen
  • verdiept open parkeerbak met twee parkeerlagen op elkaar
  • de kavels van OntwerpJeWoning en Gaaga zijn samengevoegd

bijzonder prefab gevel met geïntegreerde balkonplaten en kolommen

In het hartje van Delft ontstaat de komende jaren een nieuwe wijk. Sinds kort is het spoor in Delft in een tunnel onder de grond weggewerkt, zo is het gebied de Spoorzone vrijgekomen voor woningbouw. Wonen in een compleet nieuw appartement is een unieke ervaring in de sfeer van de bruisende stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Het complex is gesitueerd in het Van Leeuwenhoekkwartier, op een steenworp afstand van het historische centrum en direct naast het vernieuwde CS van Delft. Op deze locatie komen wonen, werken, start-ups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen. Het nieuwe stadspark loopt er als een lange groene loper prominent doorheen. Rondom dit park komen diverse nieuwe woningen in combinatie met nieuwe stedelijke functies, die een levendige omgeving creëren.

Woningen en bedrijfsruimtes
Het project Leeuwenhoek bestaat uit 10 luxe, vrij indeelbare appartementen en 1 stadswoning, allen voorzien van glazen gevelpuien met veel lichtinval, hoge plafonds, en ruime, zonnige terrassen. Het complex bestaat uit 6 lagen, met 2 bedrijfsruimtes in de plint. De woningen beschikken ieder over een of twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen)berging in de onderbouw. 

Keuzevrijheid
De woningen krijgen een geheel zelf te bepalen indeling en interieur, afgestemd naar eigen persoonlijke voorkeur. In de plattegrond zijn namelijk meerdere posities van schachten opgenomen waar aansluitingen mogelijk zijn. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld het toilet en de badkamer op verschillende plekken te maken.

Toekomstbestendig bouwen
De woningen worden hoogwaardig afgewerkt door o.a. het toepassen van onderhoudsarme materialen, goede geluidsisolatie en veel daglichttoetreding. Daarnaast is er aandacht voor duurzaamheid; het gebruik van duurzame materialen, alsmede de keuze voor zeer goede isolatie en innovatieve installaties voor verwarming, koeling en ventilatie zal resulteren in een laag energieverbruik. Door de flexibele indeling met de verschillende aansluitmogelijkheden is ook gedacht aan de toekomst. De maat tussen de vloer en het plafond is extra hoog waardoor er in de toekomst ook ruimte is voor het aanleggen van installaties in een verlaagd plafond bij eventueel een nieuwe indeling van de ruimte.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Marloes Makelaars Marloes Makelaars

Contactpersoon Marloes Makelaars

Makelaardij