Hoogste punt bereikt Kavels Delft

Hoogste punt bereikt Kavels Delft

Het laatste puzzelstuk aangekoppeld.

  • Datum nieuwsitem

Een prachtige dag was het! Met ruim 140 mensen vierden we vrijdag 28 juni het bereiken van het hoogste punt van de drie kavels in Delft. Het bouwplaatspersoneel, de betrokken partijen en de toekomstige bewoners van de projecten WeLoft, Leeuwenhoek en Kavel Special waren aanwezig bij dit feestelijke moment. 

Na een welkomstwoord door Rob de Kuiper volgde een kort woordje door wethoudster Martina Huijsmans en dankwoord door Liesbeth Jansons.

Het allerlaatste puzzelstuk, het dak van de liftschacht en letterlijk het hoogste punt, werd aangekoppeld door Rick Poppelier, Eric Amory, Liesbeth Jansons en Martina huijsmans. De kraanmachinist hees hem op legde hem vervolgens met precisie op de plek van bestemming. Het weer was prachtig, waarbij er ook weer veel waardering voor het bouwplaatspersoneel werd uitgesproken. Want ook in de tropische omstandigheden werd afgelopen week veel werk verzet.

Een lekkere snack en een verfrissend drankje was zeer welkom en werd goed verzorgd door de aanwezige frietkraam. 

Nu het hoogste punt is bereikt wordt de komende periode gewerkt aan het leggen van de vloerverwarming en het zetten van de binnenwanden. We verwachten in het 4e kwartaal 2019 de woningen op te kunnen leveren aan de toekomstige bewoners.