woningen Leeuwenhoek en WeLoft in Delft opgeleverd

woningen Leeuwenhoek en WeLoft in Delft opgeleverd

Twee CPO projecten Spoorzone Delft opgeleverd

  • Datum nieuwsitem

De spoorzone in Delft is een aantal opgeleverde panden rijker! In dit gebied worden diverse projecten ontwikkeld van verschillende soorten omvang. Alle ontwikkelingen zijn gerealiseerd door middel van collectief particulier opdrachtgeverschap en hebben allen hun eigen kenmerken. 

Eind februari is de laatste woning opgeleverd van CPO project Leeuwenhoek. Het naastgelegen pand van de eigenaren van WeLoft hebben kort hiervoor de sleutel al mogen ontvangen. Alle eigenaren kunnen van start met de kluswerkzaamheden.

We wensen iedereen veel geluk en woonplezier toe!

Leeuwenhoek
Het project Leeuwenhoek bestaat uit tien door de bewoners zelf ontworpen appartementen, één stadswoning en twee bedrijfsruimten, alles met veel keuzevrijheden. De woningen zijn afgewerkt met onderhoudsarme materialen en goede geluidsisolatie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van innovatieve installaties voor verwarming, koeling en ventilatie en zijn er duurzame materialen toegepast.

WeLoft bestaat uit acht loftwoningen en één bedrijfsruimte. De appartementen zijn bijzonder door de extra hoge verdiepingshoogtes en split levels. Hierdoor ontstaan interessante ruimtes en verrassende woningplattegronden. De appartementen zijn niet aangesloten op het gasnetwerk maar worden verwarmd met een Triple Solar systeem, hiervoor zijn zonnepanelen op het dak van het pand geplaatst.