De Zeven van Alphen
Wonen Verkocht
De Zeven van Alphen
De Zeven van Alphen
De Zeven van Alphen

De Zeven van Alphen

Vink Bouw realiseert in eigen ontwikkeling het project de Zeven van Alphen te Alphen aan den Rijn. Het project bevindt zich in de bestaande Planetenbuurt in Alphen aan den Rijn en bestaat uit zeven eengezinswoningen. Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Het project de Zeven van Alphen bestaat uit één rij van zeven eengezinswoningen aan de Vestastraat in Alphen aan den Rijn. De wijk bevindt zich nabij diverse scholen, (sport-) verenigingen en het winkelcentrum Ridderveld. Daarnaast bent u binnen circa 30 minuten in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

De rijwoningen hebben een variërend woonoppervlakte van 120 tot 135 m2. Door de vele optie mogelijkheden is de woning uit te bouwen en te vergroten. Alle woningen beschikken over een diepe, riante tuin. 

Inschrijven of meer informatie over het project de Zeven van Alphen? Bekijk dan de website. Voor meer informatie over het project kunt u tevens terecht bij Koppes Makelaardij te Alphen aan den Rijn via info@koppesmakelaardij.nl of 0172 434 561

Heb je interesse in één van de Zeven van Alphen huizen, maar geen zin, tijd en/of mogelijkheden om na oplevering te klussen? De oplossing is nabij! Wij bieden namelijk in samenwerking met GAMMA Alphen aan den Rijn een uniek concept aan. Voor meer informatie lees deze flyer.