De Zeven van Alphen

De Zeven van Alphen

7-7-'17 was een bijzondere dag! Samen met de toekomstige bewoners en betrokkenen werd de start van de bouw van het project De Zeven van Alphen werd feestelijk gevierd. De Zeven van Alphen is een kleinschalige ontwikkeling en bouw van Vink Bouw.

  • Datum nieuwsitem

Op 07-07-2017 werd, samen met de zeven toekomstige bewoners, maar ook de makelaar, notaris, gemeente én samenwerkende partners, waaronder Bouwcenter Goedhart en de Afbouw Alliantie, de start van de bouw van het project De Zeven van Alphen feestelijk gevierd. Na een welkomstwoordje was er tijd om een eigen persoonlijke betontegel te maken. Wanneer de woningen klaar zijn, krijgt iedere tegel een mooi plekje in de straat. Uiteraard was er voor iedereen nog een drankje en werd de feestelijkheid afgesloten met een gezellige barbecue.

Deze dag was extra bijzonder, omdat dit ook de trouwdag was van een stel toekomstige bewoners. Dit hebben wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In prachtige trouwkleding ontvingen we het bruidspaar. Speciaal voor hen werd de rode loper uitgelegd en mochten zij vooraan plaatsnemen tijdens de woordjes van wethouder Van As (gemeente Alphen aan den Rijn) en Rob de Kuiper (directeur Vink Bouw). Uiteraard wensen wij het bruidspaar veel geluk toe in hun huwelijk!

De Zeven van Alphen