Start verkoop De Zeven van Alphen

Start verkoop De Zeven van Alphen

Zaterdag 21 januari start de verkoop van De Zeven van Alphen. Het project bestaat uit één rij van zeven eengezinswoningen aan de Vestastraat te Alphen aan den Rijn.

  • Datum nieuwsitem
Unieke samenwerking
Unieke samenwerking

Zaterdag 21 januari start de verkoop van De Zeven van Alphen. Van 11.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom in de woningwinkel van Koppes Makelaardij in de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn.

Het nieuwbouwproject de Zeven van Alphen bevindt zich in de bestaande Planetenbuurt in Alphen aan den Rijn aan de Vestastraat. Het project bestaat uit één rij van zeven eengezinswoningen aan de Vestastraat in Alphen aan den Rijn. In De Zeven van Alphen woon je fris, modern, centraal, kindvriendelijke, veilig, gezellig, dynamisch, vredig, warm, huiselijk.  Voor meer informatie over het project klik hier.

Heb je interesse in één van de Zeven van Alphen huizen, maar geen zin, tijd en/of mogelijkheden om na oplevering te klussen? De oplossing is nabij! Wij bieden namelijk in samenwerking met GAMMA Alphen aan den Rijn een uniek concept aan. Voor meer informatie lees de brochure.