werkunits Ons Podium
verkocht Werken gerealiseerd
werkunits Ons Podium Amsterdam
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium
werkunits Ons Podium Hoogste punt bereikt
  • woon-werkateliers, kleinschalige bedrijfsunits en appartementen
  • Ingemetselde plantenbakken in de gevel met waterbesproeiing van regenwater
  • Duurzame maatregelingen: hoge isolatiewaarde en zonnepanelen

Altijd al gedroomd om eens voor jezelf te beginnen? Een eigen kapsalon? Of een reisbureau, een atelier, een coffeecorner of take away? Ons Podium biedt niet alleen wonen, maar ook werken! Of combineer wonen én werken! De 7 bedrijfsruimten op de begane grond zijn flexibel in te delen, vanaf 58 m2. Ook koppelen van units is mogelijk.

In samenwerking met OntwikkelSamen ontwikkelt Vink Bouw het project Ons Podium in Amsterdam West aan de Schipluidenlaan, op slechts 3 minuten van Station Lelylaan. Ons Podium ligt in een gebied dat de komende jaren uitgroeit tot een gezellige en dynamische buurt. Er komen nieuwe woningen, zelfbouwprojecten, broedplaatsen, binnentuinen, een horeca- en cultuurpaviljoen en een Talentbuilding. Ook zijn er plannen om het stationsgebied te vernieuwen.

Het ontwerp van het gebouw gaat uit van een flexibele plattegrond. Dat betekent dat de beschikbare oppervlakte in het gebouw door de toekomstige bedrijven en bewoners zelf kan worden ingedeeld. Daarmee ontstaan mogelijkheden om de units kleiner of groter te maken waarmee aantrekkelijke mogelijkheden ontstaan voor een woon-werkunit. Ook kun je het aantal kamers en de afwerking zelf bepalen.