Oplevering Ons Podium

Oplevering Ons Podium

De algemene ruimtes van het project Ons Podium in Amsterdam zijn op 29 maart opgeleverd aan de VVE Podium. Het prachtige gebouw bestaat uit 56 ruime appartementen, waarvan op de begane grond een aantal lichte lofts ruimte bieden voor woon-werkateliers of kleinschalige bedrijfsunits.

  • Datum nieuwsitem
Oplevering Ons Podium

Donderdag 29 maart zijn de algemene ruimtes opgeleverd aan VVE Podium. De komende periode worden ook de 56 ruime woningen opgeleverd aan de toekomstige bewoners. Het woongebouw Ons Podium is een uniek concept waarbij persoonlijke woonwensen werkelijkheid zijn geworden in verschillende type woningen. Wij wensen iedereen veel woonplezier in deze prachtige woningen met bijzondere bloembakken in de gevel!

Bloembakken
Een bijzonder onderdeel van dit project zijn de prefab betonnen bloembakelementen in de gevel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van besproeiing met regenwater. Het grootste bloembakelement is zelfs 12 meter lang! Door de nauwkeurige berekeningen van onze partner constructeur Pieters Bouwtechniek in overleg met projectteam en architect Springtij is dit idee werkelijkheid geworden.

Door Hoek hoveniers is er een prachtig beplantingsplan samengesteld en binnenkort kunnen we genieten van een prachtige groene gevel!

Oplevering Ons Podium