Ons Podium bereikt hoogste punt

Ons Podium bereikt hoogste punt

Op 1 september is het hoogste punt bereikt voor het project Ons Podium in Amsterdam. Samen met de toekomstige bewoners, onze samenwerkingspartners en het bouwplaatspersoneel hebben we dit feestelijk gevierd.

  • Datum nieuwsitem
hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt

In een hip en modern woon- en werkgebied in Amsterdam wordt het CPO project Ons Podium gebouwd. In samenwerking met OntwikkelSamen is dit gebouw ontwikkeld bestaande uit 49 ruime appartementen en 7 werkunits die ruimte bieden voor woon-werkateliers of kleinschalige bedrijfsunits.

Feestelijke middag
Op 1 september is het hoogste punt bereikt. Samen met de toekomstige bewoners, onze samenwerkingspartners en het bouwplaatspersoneel hebben we dit feestelijk gevierd. Na een welkomstwoordje werd het laatste stuk op het dak gehesen en het confetti kanon schoot feestelijk confetti in de lucht! Na het feestelijke moment was er de gelegenheid om een kijkje te nemen in de nieuwe woningen. De mensen waren enthousiast om te zien hoe ver alles al gevorderd is. Op het terrein was een frietkraam die voor iedereen wat lekkers had. We kijken terug op een geslaagde en gezellige middag!

Jong en oud
Omdat de appartementen vrij in te delen zijn, zijn de mensen die hier gaan wonen een gevarieerd gezelschap van jong en oud! Onderling hebben de toekomstige bewoners al een goed contact opgebouwd.

Bouw
Nu het hoogste punt bereikt is, wordt gestart met de afbouw, de gevel en het aanbrengen van de bijzondere bloembakken wat het geheel straks een mooie groene uitstraling geeft. Vanaf half september wordt gestart met het metselwerk. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2018.

Ons Podium bereikt hoogste punt