Werkvoorbereider+

Werkvoorbereider+

Wordt projectcoƶrdinator bij Vink Bouw

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider+, bij Vink Bouw noemen wij deze rol een projectcoördinator. Als projectcoördinator ben je betrokken bij de voorbereiding van bouwprojecten en verzorg je de BIM coördinatie binnen het project.

Je raakt betrokken bij het project vanaf de TO-fase, na het aanvragen van de omgevingsvergunning. Voor de TO-fase is bij ons Team Techniek en Kosten actief om de technische kant van de ontwikkeling samen met de projectontwikkelaar af te stemmen. In de voorbereiding ben je dé spin in het web, je stemt af, coördineert, controleert, verzorgt de inkoop (samen met de projectleider) en draagt het geheel over aan het uitvoeringsteam. Wij stimuleren dat je regelmatig op de bouw komt voor de overdracht van kennis, maar ook om te zien wat er op de bouwplaats gebeurt, zodat je ook leert en kennis uitwisselt met de uitvoerder en onze vaklieden. Je werkt hierbij nauw samen met onze ontwikkel-, ontwerp- en bouwpartners.

Jouw achtergrond

Wij willen ons team uitbreiden met een nieuwe collega. Iemand die een bouwkundige HBO opleiding heeft afgerond én enkele jaren werkervaring heeft. Bij voorkeur bij een (ontwikkelende) bouwer. Werken met BIM is vanzelfsprekend in de rol van projectcoördinator. Als je nog weinig ervaring met BIM hebt, dan leren wij je graag alle in’s en out’s. We zoeken een betrokken en assertief persoon, die zich flexibel opstelt en helder communiceert. Een doorzetter met een no-nonsense mentaliteit die structuur aanbrengt binnen het project en bij voorkeur woont binnen een straal van ca. 40 km vanaf Nieuwkoop.

Werkvoorbereider+

Wij bieden

De waardering voor onze mensen komt ook tot uitdrukking in onze arbeidsvoorwaarden, die voor een belangrijk deel afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden jou:

  • Een fulltime job en een vast contract.
  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een energieke en samenwerkingsgerichte omgeving.
  • De mogelijkheid om op kantoor, het project en thuis te werken.
  • Volop opleidingsmogelijkheden om te verdiepen of te verbreden.
  • Wekelijkse VR Friday waarin op informele wijze kennis wordt gedeeld.
  • Jaarlijks darttoernooi, personeelsfeesten en een actieve PV. 
  • Salariëring afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

"Werken bij Vink Bouw is werken binnen een platte organisatie met een ongedwongen sfeer, waar we elkaar helpen. Bij Vink Bouw krijg je ruimte, verantwoordelijkheden en faciliteren we 'lekker werken'. Vingerwijzen kennen we niet, continu verbeteren wel."

Over Vink Bouw

Samen een mooi gebouw realiseren, een gebouw om trots op te zijn. Een gebouw waar je lekker kunt wonen, gefocust kunt leren en werken, kan ontspannen of juist actief kan sporten. Vanuit ons kantoor in Nieuwkoop werken wij daaraan, samen met onze (bouw)partners. Door verrassende ideeën, klantgerichtheid én ‘out of the box’ te denken, ontwikkelen en bouwen wij duurzaam en vooruitstrevend met aandacht voor mens en omgeving. We werken eraan om in 2030 CO2-neutrale projecten te realiseren. Om dit te bereiken experimenteren we, passen we nieuwe materialen en methodieken toe én gebruiken we de nieuwste digitale middelen.

Onze diversiteit aan projecten zien? Bekijk ze hier.

Werkvoorbereider+

Meer weten

Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Stuur dan een appje naar onze projectcoördinator Justin van der Ploeg, hij vertelt je er graag alles over! Liever een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Je bereikt Justin via jvdp@vinkbouw.nl.

Heb je interesse?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij Vink Bouw in de rol van Projectcoördinator? Dan komen we graag met je in contact! Mail je CV en motivatie naar Patrick Immerzeel via pi@vinkbouw.nl. Dan staan we je zo snel mogelijk te woord.

Werkvoorbereider+

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.