Kop Weespertrekvaart
Wonen Werken gerealiseerd
Kop Weespertrekvaart Amsterdam
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
Kop Weespertrekvaart
  • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
  • Energiezuinig en gasloos
  • Polderdak voor berging regenwater
  • Twee verschillende gevelaanzichten
  • Nieuwe woonwijk nabij 'Bajes Kwartier'
  • Kenmerkende architectuur
  • Volledige indelingsvrijheid

De Weespertrekvaart is een vaart die de Amstel in Amsterdam verbindt met de Vecht in Weesp. De Kop Weespertrekvaart is een wijk in ontwikkeling waar een nieuwe woonwijk met lichte bedrijvigheid en kantoren komt. Het is een goede locatie door de ligging binnen de ring en er is een goede openbaar vervoer verbinding met het centrum van Amsterdam. Het te bouwen appartementengebouw maakt onderdeel uit van driehoekig blok in het Amstelkwartier, grenzend aan een appartementencomplex aan de ene kant en individuele zelfbouwkavels aan de andere kant.

Appartementengebouw
In het project Kop van Weespertrekvaart worden 32 appartementen gebouwd, variërend van 60 t/m 150 m2 woonoppervlakte. Daarnaast komen er 4 bedrijfsruimtes, een parkeergarage en een fietsenstalling. Het gebouw wordt gezamenlijk door de kopers gecreëerd in de vorm van collectief particulier opdrachtgeverschap.

'Geen enkele woning is hetzelfde'

Keuzevrijheid
Elke bewoner krijg een plattegrond op maat. De toekomstige bewoners hebben dus totale vrijheid in de indeling van de appartementen en is geen enkele woning hetzelfde! 

Toekomstgericht bouwen
Het appartementengebouw met een lage EPC waarde wordt zeer duurzaam, groen en gasloos gebouwd. In het energiezuinige bouwproject komen PV panelen, WKO installatie, WTW units en een polderdak. Het polderdak heeft de capaciteit om regenwater op te slaan, vast te houden en vertraagd af te voeren. 

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Onze partners
Bouwen doe je samen, voor dit project werken we samen met Marc Koehler Architects BV, Pieters Bouwtechniek Amsterdam BV en VIAC BV.

FRIS Real People FRIS Real People

Contactpersoon FRIS Real People

Voor meer informatie neem contact op met FRIS Real People