Kop Weespertrekvaart bereikt de top!

Kop Weespertrekvaart bereikt de top!

Vakmannen in het zonnetje gezet

  • Datum nieuwsitem

Nadat we een jaar geleden gestart zijn met de bouw van het appartementengebouw Kop Weespertrekvaart in Amsterdam werd op 18 juni het hoogste punt bereikt. Een mooi moment om bij stil te staan om onze vaklieden te bedanken voor het fantastische werk dat zij verrichten.

Het appartementengebouw Kop Weesper- trekvaart wordt gebouwd in opdracht van een Collectief Particulier Opdrachtgever (CPO) groep. Alle woningen worden afgestemd op de toekomstige bewoner en zijn daarom allemaal uniek. Een mooie uitdaging!

Na jaren ontwikkelen is het voor de groep actieve kopers niet meer dan logisch dat ze graag bij deze mijlpaal van de bouw aanwezig willen zijn. Echter in deze tijd gooit Corona roet in het eten en kunnen de toekomstige bewoners helaas dit punt niet gezamenlijk met de vaklieden op de bouw vieren.  

Kop Weespertrekvaart bereikt de top!
Kop Weespertrekvaart bereikt de top!

Hoe leuk is het dan dat de bewonersgroep de vaklieden op de bouw even wat extra in het zonnetje zet. De CPO groep heeft net voor de viering voor iedereen op de bouw een presentje gebracht. Namens het bestuur van de bouwgroep hebben we ook een leuk kaartje ontvangen, welke voorgelezen is aan de groep vaklieden. Dit werd met luid applaus beantwoord door de vaklieden.

Voor de bewoners organiseren wij na de bouwvak een kijkmoment om voor het eerst hun woning te kunnen bewonderen. We willen de bewoners uiteraard bedanken voor hun geduld en inzet van de afgelopen tijd om tot dit resultaat te komen.

Kop Weespertrekvaart bereikt de top!