Bouw Kop Weespertrekvaart gestart

Bouw Kop Weespertrekvaart gestart

CPO groep toast op een voorspoedige bouw.

  • Datum nieuwsitem

Het was dan eindelijk zover, de feestelijke start van de bouw van Kop Weespertrekvaart. Na maanden intensief samenwerken tussen de verschillende bewoners van het toekomstige complex werd dan eindelijk de kurk ontpopt. 

Op het terrein tegenover de oude Bijlmer gevangenis in Amsterdam, wordt de komende maanden het gebouw Kop Weespertrekvaart gemaakt met maar liefst 32 unieke appartementen. Het Collectief Particulier Opdrachtgever (CPO) concept heeft ervoor gezorgd dat de appartementen compleet zijn afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners.

Op 21 juni is er samen met de toekomstige bewoners een feestelijke handeling verricht om het bouwterrein in te wijden voor de bouw. Na een woordje van welkom en dank door een van de toekomstige bewoners, is er door middel van een symbolische handeling de stempel van de CPO groep op de grond gedrukt. De toekomstige bewoners hebben bij binnenkomst op de bouwplaats een groot pamflet ondertekend. Deze is tijdens de bijeenkomst in een koker in de grond gestopt als een soort gedenkstuk voor later.

Uiteraard was er een hapje en drankje voor alle aanwezigen en was er een confetti kanon om de start van de bouw volledig in te luiden. Kortom, een geslaagde start met een leuke groep toekomstige bewoners. De komende tijd wordt er gestart met het ontgraven van de kelder en het plaatsen van de fundering. 

Bouw Kop Weespertrekvaart gestart