Jenga House
verkocht Werken Wonen gerealiseerd
Jenga House Amsterdam
Jenga House
Jenga House
Jenga House
Jenga House
Jenga House
Jenga House
Jenga House
Jenga House
  • rijke variatie van diverse woningtypes
  • 15 appartementen en 2 kantoorruimtes
  • Collectief Paticulier Opdrachtgevers
  • gemeenschappelijk dakterras

Locatie

In de nieuwe, typisch Amsterdamse stadswijk Oostenburg, bouwen wij het nieuwbouwproject Jenga House. Hier woon of werk je in (de luwte van) het centrum in een fraai, duurzaam en kleinschalig appartementengebouw. Oostenburg is van oudsher een werkeiland en transformeert de komende jaren tot een stoere stadswijk waarbij het robuuste, industriële karakter behouden wordt.

Jenga: van het beroemde spel met de houten blokjes

Woningen en bedrijfsruimtes

Jenga House is een appartementengebouw bestaande uit 13 appartementen, 2 maisonnette woningen en 2 kantoorruimtes. De appartementen variëren in grootte tussen de 50m2 en de 135 m2 en hebben één of meerdere balkons. Op het hoogste dak komt een collectief dakterras, waar de bewoners van de appartementen gebruik van kunnen maken.

De verschillende woningtypologieën zijn aaneen te schakelen. Hierdoor past de woning zich aan op de wensen van de bewoners en maken we het gebouw geschikt voor de nog onvoorziene toekomst!

Het gebouw, dat ontworpen is door gerenommeerd architectenbureau Aron & Gelauff, wordt uitgevoerd met grote ramen, een imposante pui van aluminium en een sprekende gevel van verduurzaamd hout.

Jenga House

Toekomstgericht bouwen

Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn vanzelfsprekend bij Jenga House. Hierdoor woon je comfortabel en plezierig. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd zodat er in huis een prettig woonklimaat wordt gerealiseerd en geluid buiten kan worden gehouden. Woningen zijn voorzien van vloerverwarming en geavanceerde mechanische ventilatie. Op het dak van Jenga House komen zonnepanelen. Samen met de warmteterugwinstallatie dragen de zonnepanelen bij aan de energievoorziening. Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Nog één woning beschikbaar!

Jenga House Jenga House

Contactpersoon Jenga House

Stuur een mail als u vragen of interesse heeft.