Werken bij Vink Bouw

Werken bij Vink Bouw

Een platte organisatie waar de deuren openstaan. Waar we samen lunchen, samen leren, elkaar scherp houden en samen werken aan uitdagende projecten.

Werken bij Vink Bouw is werken in een platte organisatie met een ongedwongen sfeer, waar iedereen elkaar helpt. Bij Vink Bouw krijg je ruimte, verantwoordelijkheden en faciliteren we “lekker werken”. Vingerwijzen kennen we niet, continu verbeteren wel. Je krijgt hiervoor de nodige begeleiding, coaching en training/opleiding. Bij ons werk je in één team, ongeacht of je op kantoor of op de bouwplaats werkt en ongeacht welke rol je vervult binnen het team. Iedereen draagt bij in het project en vervult zijn/haar rol om het project tot een succes te maken. Bij Vink Bouw kan je als persoon het verschil maken en ben je geen nummer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij?

Vink Bouw is een zelfstandige, ondernemende bouwer in de randstad. Wij zien kansen en nemen verantwoordelijkheid als ontwikkelaar en bouwer ineen. Wij zijn vooruitstrevend en zijn altijd op zoek naar innovatieve, duurzame oplossingen en proberen het iedere dag een beetje beter te doen. Ontwikkelen en bouwen doen we samen met onze ontwikkel-, ontwerp- en bouwpartners met als doel een tevreden klant en een project waar wij trots op kunnen zijn.

Wij maken maatwerk voor onze klanten/opdrachtgevers. Van grondgebonden woningen, appartementen, binnenstedelijk of in het weiland, in combinatie met parkeergarages en/of commerciële plinten tot utilitaire gebouwen zoals hotels, kantoren, scholen etc. Wij zijn vooral actief in de nieuwbouw maar realiseren soms ook transformaties. 

Stage of leerling

Veel jonge mensen doen als stagiair bij ons hun eerste ervaring in de bouwwereld op. Leerling-timmerlieden leren bij ons het ambacht, hbo- en universitaire studenten voeren hun afstudeeropdracht uit en mbo- en vmbo-studenten lopen stage op verschillende afdelingen. Geregeld blijven ze plakken: veel Vink Bouwers zijn ooit begonnen als stagiair of leerling-timmerman.

Interesse in werken, stagelopen of afstuderen bij Vink Bouw? Je kunt altijd contact opnemen voor een open sollicitatie of een stage-/afstudeerplek.

Contactpersoon voor leerling-timmerlieden:

Mac Polhuijs, mp@vinkbouw.nl of 0172-520260

Contactpersoon voor afstuderen of stage:

Ernst Bouma, eb@vinkbouw.nl of 06 31 979 324

Contactpersoon voor open sollicitaties:

Patrick Immerzeel, pi@vinkbouw.nl of 06 20 972 386