Werken bij Vink Bouw

Werken bij Vink Bouw

Wat maakt Vink Bouw een aantrekkelijke werkgever? Onze platte organisatie draagt bij aan een goede onderlinge communicatie. De inzichten van nieuwe medewerkers zorgt ervoor dat we als bedrijf voortdurend scherp blijven en gedwongen worden kritisch naar onszelf te blijven kijken.

 

Vanuit onze kantoorlocatie in Nieuwkoop hebben we een breed netwerk van relaties opgebouwd met de omliggende scholen. Zowel HBO’s, MBO’s, VMBO’s en leerbedrijven zijn voor ons belangrijke partners. Via onze contactpersonen houden we feeling met de studenten en hun opleiding. Als praktikanten en leerling timmerlieden komen deze jonge mensen in aanraking met de Vink Bouwers en de Vink Bouw Methode. Ze krijgen de gelegenheid om hun geleerde kennis in te brengen en wij geven hun een kijkje in onze keuken.

Mensen waar het mee klikt krijgen bij ons de gelegenheid om na het afronden van hun studie bij ons in dienst te treden. Via deze wijze selecteren wij veelal nieuwe Vink Bouwers. De mix van jong en oud geeft een dynamisch geheel van een groep mensen die onze opdrachtgevers goed van dienst kunnen zijn. Betrokkenheid en gedrevenheid zijn belangrijke kernwaarden bij ons handelen. 

Contactpersoon voor open sollicitaties
de heer P.A. Immerzeel, .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0172-520276

Contactpersoon voor leerling timmerlieden
de heer R.T. de Kuiper, .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0172-520263

Contactpersoon voor afstuderen of stage
de heer J.J. Immerzeel, .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0172-520272