Werken bij Vink Bouw

Werken bij Vink Bouw

Een platte organisatie waar de deuren openstaan. Waar we samen lunchen, elkaar scherp houden en samen werken aan uitdagende projecten.

Ongedwongen sfeer
De deur van de directeur staat hier gewoon open en je kunt gewoon naar binnen lopen als je een vraag hebt. Dat is kenmerkend voor de manier waarop we hier met elkaar omgaan: een platte organisatie en een ongedwongen sfeer, waar iedereen elkaar helpt.

Vlnr. Bernlef de Vries, Patrick Immerzeel, Martin van Diemen en Rob de Kuiper.

Werken bij Vink Bouw

Kritisch
Maar we houden elkaar ook scherp. Bij Vink Bouw krijg je verantwoordelijkheid en zijn we kritisch. Op onszelf en op elkaar. En als er fouten worden gemaakt – en die worden nu eenmaal altijd gemaakt – gaan we niet vingerwijzen en elkaar afbranden. Nee, dan kijken we hoe het volgende keer beter kan. Naast ruimte en verantwoordelijkheid is er ook veel aandacht voor coaching, training en opleiding. Zo bouwen we een duurzame relatie op met onze mensen.

Stage
Veel jonge mensen doen als stagiair bij ons hun eerste ervaring in de bouwwereld op. Leerling-timmerlieden leren bij ons het ambacht, hbo- en universitaire studenten voeren hun afstudeeropdracht uit en mbo- en vmbo-studenten lopen stage op verschillende afdelingen. Geregeld blijven ze plakken: veel Vink Bouwers zijn ooit begonnen als stagiair of leerling-timmerman.

Leermeester
We zijn trots op onze collega Kees Wijsman, hoofduitvoerder bij Vink Bouw. Hij is verkozen tot de Beste Leermeester Bouw & Infra van 2014! Hij is door een onafhankelijke jury gekozen als de beste van 16.772 gecertificeerde leermeesters in de bouw- en infrasector. Ruimtevaarder André Kuipers feliciteert Kees in het tweede filmpje.

Interesse in werken of stagelopen bij Vink Bouw? Je kunt altijd contact opnemen voor een open sollicitatie of een stageplek.

Contactpersoon voor open sollicitaties:
Patrick Immerzeel, pi@vinkbouw.nl of 0172-520276

Contactpersoon voor leerling-timmerlieden:
Kees Wijsman, kw@vinkbouw.nl of 0172-520260

Contactpersoon voor afstuderen of stage:
Jacob-Jan Immerzeel, jji@vinkbouw.nl of 0172-520272