Uitbreiding Grofsmederij Nieuwkoop een succes

Uitbreiding Grofsmederij Nieuwkoop een succes

Extra oppervlakte van 60 x 88 meter

GN Rope Fittings viert de succesvolle oplevering van de langverwachte uitbreiding van de fabriek. Na de initiële bouw van het oorspronkelijke pand in 2011, heeft Vink Bouw nu ook de uitbreiding van 60 x 88 meter gerealiseerd. De uitdaging hierbij was het feit dat de fabriek tijdens de verbouwing in productie moest blijven. Dankzij goed overleg en efficiënte logistiek hebben we dit project naar volle tevredenheid afgerond.

Het bestaande pand is aan de achterkant uitgebreid met een oppervlakte van 5280 vierkante meter. De onderbouw bestaat uit een funderingsconstructie van poeren en balken die de opbouw dragen, daarnaast is er een vloerconstructie op 1164 betonpalen gerealiseerd. De opbouw bestaat uit een staalconstructie, die is voorzien van een stalen dak en wandbeplating. De gevels zijn net als de huidige gevels uitgevoerd, zodat de uitbreiding naadloos aansluit bij het bestaande pand.

Namens alle betrokkenen willen wij onze dank uitspreken aan alle partners die een bijdrage hebben gehad aan het succesvol afronden van dit project. We wensen GN Rope Fittings succes met het in gebruik nemen van de uitbreiding.