Gestart met opleveren project De Lusthof

Gestart met opleveren project De Lusthof

11 eengezinswoningen en 73 appartementen

  • Datum nieuwsitem

Goed nieuws voor alle toekomstige bewoners van De Lusthof, de sleutels worden uitgereikt, hier heeft iedereen met veel enthousiasme naar uit gekeken! Het project De Lusthof is onderdeel van de uitbreiding van het historisch stadshart van Purmerend, genaamd Kop West. Samen met OPEN Development ontwikkelen en bouwen wij 84 koopwoningen, van eengezinswoningen tot appartementen en beneden-bovenwoningen.

Aan de rand van de historische binnenstad van Purmerend wordt het project De Lusthof gerealiseerd. De Lusthof is onderdeel van Het Buurtje, een gezellige nieuwe stadswijk in Kop-West. De auto is te gast in Het Buurtje, veel straten zijn autovrij. Naast het vriendelijk straatbeeld ontstaat hierdoor volop ruimte voor kinderen om ongehinderd op straat te spelen.

De Lusthof wordt een heerlijke woonplek voor jong en oud met een mix van woningen. We bouwen hier 11 royale gezinswoningen en 73 moderne appartementen. Het ontwerp van mojo/architecten omsluit de collectieve groene binnentuin ontworpen door BOOM Landscape.

We zijn vereerd dat we zo’n mooie bijdrage mogen leveren aan de uitbreiding van het stadshart, het is zeker een eye-catcher in Kop West!