Twee nominaties BNA gebouw van het jaar

Twee nominaties BNA gebouw van het jaar

Er zijn dit jaar twee projecten van Vink Bouw genomineerd voor de BNA Gebouw van het jaar, een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt door de Bond van Nederlandse Architecten met als doel de meerwaarde van architectuur te tonen aan een breed publiek.

  • Datum nieuwsitem
Rabobank GHN - Stadswerf Mtb & HOR
Rabobank GHN - Stadswerf Mtb & HOR

Rabobank GHN te Roelofarendsveen dat Vink Bouw heeft gerealiseerd in opdracht van de Rabobank heeft gerealiseerd is ontworpen door VRP Architecten. Het gebouw heeft een opvallende ronde vorm en bevindt zich pal naast de A4. Het gebouw is transparant en duurzaam kantoorgebouw geworden en voorzien van een tweede huid van aluminium. Klik hier voor meer informatie en om je stem uit te brengen op het gebouw.

Stadswerf MtB & HOR te Amsterdam heeft Vink Bouw gerealiseerd in opdracht van stadsdeel Zuidoost, het ontwerp is van Architectenbureau Hans Bakker. Het gebouw bestaat uit een kantoor, stalling en opslagruime. Het gebouw is voorzien van een geperforeerde Corten stalen huid waardoor het gebouw van dichtbij open en doorzichtig is en van afstand robuust en gesloten. Het Corten staal in de gevel roest waardoor de gevel een oranje kleur heeft gekregen. Klik hier voor meer informatie en om je stem uit te brengen op het gebouw.