Start bouw koopwoningen ‘Bij de Zijl’ Leiderdorp

Start bouw koopwoningen ‘Bij de Zijl’ Leiderdorp

Op vrijdag 16 november was een feestelijke bijeenkomst bij het project ‘Bij de Zijl’ in Leiderdorp. De bouw voor de 42 koopwoningen is officieel gestart! Samen met Did Vastgoedontwikkeling ontwikkelen wij op deze locatie totaal 182 woningen naar ontwerp van architectenbureau KAW.

  • Datum nieuwsitem

Op 16 november is feestelijk de start van de bouw van de 42 koopwoningen 'Bij de Zijl' gevierd samen met de toekomstige bewoners en alle betrokkenen. Iedereen werd ontvangen met koffie en een heerlijke verse stroopwafel uit de stroopwafelkraam.

Na een welkomstwoord door Rob de Kuiper van Vink Bouw en een woordje door architect Reimar von Meding van KAW was het tijd voor de feestelijke handeling.

De toekomstige bewoners hadden een persoonlijke wens, foto of iets dergelijks in een envelop gedaan. Deze enveloppen werden in een mooie tijdscapsule gedaan en deze werd onder de grond begraven.

Het gat werd dichtgemaakt door de aanwezige kinderen en er was er een feestelijke knal van het confetti kanon om de start van de bouw te vieren! We kijken terug op een gezellige en feestelijke middag met elkaar. Naar verwachting worden de woningen eind 2019 opgeleverd.

In juli van dit jaar is al gestart met de bouw van de appartementengebouwen voor totaal 140 huurwoningen. Samen met de koopwoningen wordt ‘Bij de Zijl’ een prachtig nieuwe woonwijk in Leiderdorp.

Start bouw koopwoningen ‘Bij de Zijl’ Leiderdorp