Woonbeurs Den Haag zaterdag 3 november

Woonbeurs Den Haag zaterdag 3 november

Ontdek het woningaanbod in Den Haag en de regio tijdens de Woonbeurs Den Haag op zaterdag 3 november. Wij informeren u graag over onze projecten Antoni, De Hoge Vrijheid en Roosenhorst.

  • Datum nieuwsitem

Zaterdag 3 november is de Woonbeurs Den Haag + Regio. U bent tussen 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom in de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Vink Bouw is aanwezig om u te informeren over de projecten Antoni in Delft, De Hoge Vrijheid in Den Haag en Roosenhorst in Voorschoten. 

Wonen in Antoni Delft. Centraal tussen het historische centrum en het vernieuwde station verschijnt een nieuw, dynamisch, multifunctioneel gebouw, waar wonen samen komt met ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten. In dit statische gebouw komen 28 compacte studio’s (25-50 m²) en 11 royale appartementen (vanaf 170 m²) met diverse balkons en riante terrassen op het zuiden. 

https://www.woneninantoni.nl/

Woonbeurs Den Haag zaterdag 3 november

Hoge Vrijheid is een 70 meter hoge, sensationele toren met waanzinnig uitzicht over de Haagse binnenstad of de Petroleumhaven. En jij bepaalt hoe het eruit komt te zien! Er komen kadewoningen, appartementen, maisonnettes en penthouses. Kies jouw plek in de toren, de grootte en indeling, jouw eigen gevel en denk mee over het collectieve dakterras. Neem de vrijheid!

https://www.hogevrijheid.nl/

Woonbeurs Den Haag zaterdag 3 november

In het waardevolle gebied “De Duivenvoordecorridor” in Voorschoten verrijst een bijzondere woonwijk: Roosenhorst. Het rijke en historische landschap vormt het decor van een plek waar u zich thuis voelt. En het omringende water en groen zorgen voor een permanent vakantiegevoel.

https://www.roosenhorst.nl/

Woonbeurs Den Haag zaterdag 3 november

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de Woonbeurs.