Papierloos bouwen in een digitale bouwkeet

Papierloos bouwen in een digitale bouwkeet

Papierloos bouwen in een digitale bouwkeet! Klinkt goed toch?! Vlak voor de jaarwisseling hebben wij een mooie prijs gewonnen vanuit de actie ‘papierloos bouwen’ van softwareleverancier Cad & Company.

  • Datum nieuwsitem

Vlak voor de jaarwisseling hebben wij een mooie prijs gewonnen vanuit de actie ‘papierloos bouwen’ van softwareleverancier Cad & Company.

Samenwerking
De actie is ingezet om de bouw een handje te helpen met de digitalisering. Met behulp van software en training worden wij 1 jaar lang ondersteund. Wij hebben ervoor gekozen om het project West Friese Poort in Alkmaar papierloos te gaan bouwen. Het zorgt ervoor dat de samenwerking en communicatie in het projectteam verbeterd wordt. Met deze software beheer je met het complete projectteam documenten, tekeningen én modellen van ontwerp tot en met uitvoering.

Toekomst gericht
De software ‘BIM 360 Docs’ is te gebruiken op laptop, Ipad en mobiel. Op deze manier gebruiken we ten alle tijden de juiste en actuele stukken. De bouwkeet in Alkmaar zal dus een digitale bouwplaats worden waar gewerkt wordt via digitale schermen en waarbij printen verleden tijd is. Een mooie manier om onze werkprocessen verder te verduurzamen en toekomstgericht te bouwen!

Hieronder het filmpje van de uitreiking van de samenwerkingsbox aan onze collega Ernst Bouma, start bij 2:50 min.

Papierloos bouwen in een digitale bouwkeet