Pre Sale Antoni

Pre Sale Antoni

Binnenkort starten wij met de verkoop van het nieuwbouwproject Antoni te Delft. De verkoop omvat 28 compacte studio’s en 11 royale loftwoningen.

  • Datum nieuwsitem

Goed nieuws! Binnenkort gaan wij starten met de verkoop van het nieuwbouwproject Antoni te Delft. De verkoop omvat 28 compacte studio’s en 11 royale loftwoningen.

Antoni is een multifunctioneel gebouw, waarin de verbinding tussen mensen, kennis en techniek centraal staat. Ontwikkelcombinatie Smits Bouwbedrijf BV en Vink Bouw BV ontwikkelen dit prachtige multifunctionele gebouw, met het ontwerp van Studioninedots.

Royale Loftwoningen
De loftwoningen, circa 160 m2 - 275 m2, zijn gelegen op de vier hoogste verdiepingen in Antoni en hebben meerdere balkons, dakterrassen en loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. De loftwoningen kunnen naar eigen wens ingedeeld worden. Lees hier meer over de loftwoningen.

Compacte Studio’s
De studio’s zijn ruimtelijke-functionele, compacte appartementen met een woonoppervlakte van circa 35 - 50 m2 met uitzicht op het park of de collectieve binnentuin. Alle studio’s worden ‘Start Smart’ afgebouwd, inclusief keuken, sanitair, tegelwerk, wand- plafond- en vloerafwerking in eigen stijl. Lees hier meer over de studio’s.

Planning
Naar verwachting start de verkoop van Antoni in maart / april 2018. De start van de bouw vindt plaats in april 2018. De oplevering van Antoni wordt verwacht in het voorjaar van 2020.