Oplevering project Bad Zandvoort van start!

Oplevering project Bad Zandvoort van start!

50 appartementen boven gezamenlijk parkeergedeelte

  • Datum nieuwsitem

In opdracht van Bad Zandvoort bouwen wij vier appartementsgebouwen op het Watertorenplein in Zandvoort. Het project bestaat uit de 4 appartementsgebouwen boven een gezamenlijk parkeergedeelte, bestaande uit in totaal 50 appartementen.

Een van de markantste punten van de badplaats Zandvoort is het gemeentelijke monument de watertoren. Direct naast de watertoren op het watertorenplein is het plan Bad Zandvoort ontwikkeld. Met dit plan ontstaat midden in het dorp van deze badplaats een mooi woongebied, ontworpen door de samenwerkende architecten AG, De Biase en Springtij Architecten.

De 50 appartementen zijn onderverdeeld in 18 sociale huurappartementen (in opdracht van Pré Wonen), 16 sociale koopappartementen,  8 middel-dure koopappartementen en 8 vrije sector koopappartementen. Boven het parkeergedeelte is een gezamenlijke binnentuin. Deze is voorzien van diverse plantvakken, voorzien van typisch lokale plantensoorten. Verder is bijzonder dat het regenwater wat op dit dek en de hoge daken valt, in de grond wordt geïnfiltreerd waardoor we het lokale rioolstelsel zoveel mogelijk ontlasten bij hevige regenval.

Uiteraard zijn we enorm trots dat we dit prachtige complex mogen overdragen aan de nieuwe bewoners. We wensen hen veel woonplezier toe!