Hotel Boot & Co krijgt onderscheiding voor duurzaamheid

Hotel Boot & Co krijgt onderscheiding voor duurzaamheid

De Dutch Green Building Association heeft voor Hotel Boot & Co een Breeam Excellent ontwerp-certificaat uitgegeven. De beoordeling is uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Met een score van 77% is Hotel Boot & Co erkend als een zeer duurzaam hotel.

  • Datum nieuwsitem

BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) is de leidende en wereldwijd meest gebruikte methode voor de duurzaamheidsprestaties van bouwprojecten. Het zet de standaard voor best-practice in duurzaam ontwerp. De Breeam case study vindt u hier.

IQNN Development, Vink Bouw en City ID Group, ontwikkelen gezamenlijk Kavel 3E op het Revaleiland in de Houthaven. Boot & Co biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 ruime hotelappartementen, horeca, spa en gym. Met de architectuur van het gebouw wordt een goede verbinding gemaakt met de geschiedenis van de Spaarndammerbuurt. Het ontwerp is van Kollhoff & Pols Architecten. Bouwinvest Dutch Institutional Hotel Fund koopt het gebouw van Boot & Co Ontwikkeling en de oplevering staat voor medio 2019 gepland.

Hotel Boot & Co krijgt onderscheiding voor duurzaamheid