Hoogste punt De Lusthof gevierd

Hoogste punt De Lusthof gevierd

Vlag gehesen in Purmerend

  • Datum nieuwsitem

Gister was het dan zover, het hoogste punt werd bereikt bij ons project De Lusthof in Purmerend! Het was écht een feest, zowel voor onze vaklieden als voor de toekomstige bewoners, familie en omwonenden.

Zo werd er voor de vaklieden een frietkraam geregeld en kregen zij van de ontwikkelaar / opdrachtgever Open Development een bierpakket als bedankje voor hun enorme inzet! Verder was er een koffiekraam en werd er feestelijk getoost toen de vlag met handtekeningen in de top werd gehesen. Hierna kregen de toekomstige bewoners de mogelijkheid om voor het eerst in hun nieuwe appartement te kijken. Ze kwamen met veel leuke en enthousiaste verhalen terug, zo zei een bewoner: "Ik kon gewoon al goed alle ruimtes in de woning bekijken, want mijn binnenwanden staan er al in!" Een andere bewoner gaf aan: "Het balkon is veel groter dan ik dacht!" Het was echt een middag met mensen, voor mensen!

Het project De Lusthof is onderdeel van de uitbreiding van het historische stadshart van Purmerend, genaamd Kop West. Samen met OPEN Development ontwikkelen en bouwen wij 84 appartementen. Op dit moment zijn wij op alle facetten bezig. Zo zijn wij de laatste wanden en vloeren aan het realiseren van het laatste blok (blok D - Elysium). Het gevelmetselwerk wordt omhoog gehaald en ook zijn de dakwerkzaamheden in volle gang. Inmiddels zijn ook de eerste dekvloeren aangebracht en staan de eerste binnenwanden. Nadat het gevelmetselwerk gereed is en de kozijnen zijn aangebracht, zullen wij de voorbereiding treffen voor de start van de nutspartijen.