Feestelijke ondertekening Typisch Tuinstad

Feestelijke ondertekening Typisch Tuinstad

Op naar een mooie samenwerking!

  • Datum nieuwsitem

Op donderdag 9 juli 2020 werd op een feestelijke manier de samenwerking voor Typisch Tuinstad in Amsterdam ingeluid.

Op de plek waar straks de woningen gebouwd worden, kwam iedereen samen om de optieovereenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van Blok 4 en Blok 5 in de Reimerswaalbuurt te ondertekenen. Hiermee is de samenwerking officieel tot stand gekomen. 

Feestelijke ondertekening Typisch Tuinstad

De sfeer was erg goed en alle ingrediënten voor een zeer constructieve en fijne samenwerking zijn aanwezig. Het team kan dan ook niet wachten om aan de slag te gaan met de voorbereiding van dit bijzondere en mooie project. 

Na een selectieprocedure van een aantal maanden heeft Vink Bouw, Vireo Vastgoed en Hendriks CPO de tender van blokken 4 & 5 gewonnen. Samen met M3H architecten en DS Landschapsarchitecten werd het plan Typisch Tuinstad ontworpen in de Reimerswaalbuurt in Amsterdam. Het plan is een ode aan de gedachte van de tuinstad zoals die oorspronkelijk is bedoeld: veel openbaar groen, comfortabele woningen en voorzieningen in de buurt.

In totaal worden 190 woningen gebouwd: naast 120 middeldure huurwoningen, komen er in het plan ca 70 vrije sector koopwoningen. Interesse in een woning in typisch tuinstad? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief via onderstaande button.