Kijkdag Vliervelden Almere

Kijkdag Vliervelden Almere

Met een knipoog naar het hoogste punt

  • Datum nieuwsitem

Vrijdag 10 juli hebben we met elkaar een prachtige dag gehad op ons project Vliervelden in Almere. Het was kijkdag met een knipoog naar het bereiken van het hoogste punt welke we in Corona tijd niet hebben kunnen vieren.

De kopers werden ontvangen in drie groepen in drie verschillende tijdvakken. Enne-Pieter, Gerrit, Iwan en Wendy waren op de bouwplaats om de kopers te ontvangen en de 21 appartementen te laten zien.

Het geheel stond er prachtig bij, de woningen waren opgeruimd en al behoorlijk ver gevorderd. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de gevelbekleding en het dak, wat samen met het houtwerk rondom, echte eyecatchers van dit project zijn.

Kijkdag Vliervelden Almere

De kopers kregen een uitleg over de nieuwe indeling van de entree en konden hun appartement van binnen bekijken. Ze waren blij verrast, in sommige gevallen is al gestart met het tegelwerk en de afwerking! 

Ook blij waren de kopers met de symbolische kleine vlag die zijn ontvangen samen met een lekkernij en foto van Vliervelden met persoonlijke noot. Iedereen ging tevreden huiswaarts.

Het Vink Bouw team Vliervelden heeftgenoten van het enthousiasme van de kopers, op naar een mooie oplevering!

Kijkdag Vliervelden Almere