Feestelijke handeling Westlandgracht

Feestelijke handeling Westlandgracht

Op 2 november was de feestelijke handeling voor de start van de bouw project Westlandgracht Amsterdam. Het nieuwbouwproject WLG Smartlofts aan de Westlandgracht in Amsterdam betreft de realisatie van 31 appartementen voor de CPO Bouwgroep. Het project- en ontwikkelmanagement wordt gevoerd door OPEN Development en de architect is Space & Matter.

  • Datum nieuwsitem
Feestelijke stort
Feestelijke stort
Feestelijke stort
Feestelijke stort

Woensdag 2 november was de feestelijke handeling voor het project Westlandgracht Amsterdam. De feestelijke start is symbolisch uitgevoerd door het storten van een poer. Het storten hiervan is uitgevoerd door de 2 voorzitters van de VVE. Na deze handeling was er een hapje en drankje voor alle aanwezigen. 

Het project WLG Smartlofts aan de Westlandgracht betreft de realisatie van 31 appartementen voor de CPO Bouwgroep.  De appartementen variëren van 45 tot 135 m2. Alle Smartlofts zijn volledig vrij indeelbaar en naar eigen smaak af te bouwen. Alle woningen hebben een riante buitenruimte, grote ramen en een verdiepingshoogte van 3 meter! Op de begane grond ligt een gezamenlijke ruimte en een logiesverblijf die door alle bewoners gebruikt kan worden. Parkeren kan in de garage onder het gebouw.