Bouw woningen Voorofsche Zoom gestart

Bouw woningen Voorofsche Zoom gestart

Aan de rand van Boskoop op de locatie van de oude gasfabriek aan de Linnaeusweg bevindt zich het project Voorofsche Zoom. Op deze locatie wordt door Vink Bouw in eigen ontwikkeling totaal 63 woningen gerealiseerd verdeeld over rijwoningen, appartementen, grondgebonden seniorenwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen.

  • Datum nieuwsitem
feestelijke paal
feestelijke paal
feestelijke paal

Vrijdag 28 oktober 2016 was er een feestelijk moment op het project Voorofsche Zoom in Boskoop. Op een feestelijke manier werd de eerste paal geslagen in het bijzijn van de toekomstige bewoners en betrokkenen. De symbolische eerste paal werd geslagen met een oud hollandse heistelling. Na een welkomstwoord was er een hapje en drankje voor alle aanwezigen.

Door Vink Bouw worden in eigen ontwikkeling totaal 63 woningen gerealiseerd.

Het project Voorofsche Zoom zal dé vernieuwde dorpsrand van Boskoop en de entree van het dorp worden! Het woningaanbod in de wijk is zeer divers. Aan de Gouwe worden appartementen gerealiseerd met onder het gebouw een gedeeltelijk verdiepte stallingsgarage. Ook komen er in de wijk diverse types eengezinswoningen en grondgebonden, levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Aan de westzijde van het plan komt een wooneiland, waar naast eengezinswoningen ook een aantal twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met garage worden gerealiseerd.

Op dit moment zijn de woningen in het project voor 90% verkocht. Er zijn nog slechts drie hoekwoningen, drie tussenwoning en 2 penthouses beschikbaar.  Voor meer informatie over het project Voorofsche Zoom klik hier.