Enthousiast verkoopevenement van De Werf

Enthousiast verkoopevenement van De Werf

125 woningen in Nobelhorst Almere

  • Datum nieuwsitem

Gister waren wij aanwezig bij het verkoopevenement voor De Werf in Almere, waar we samen met onze ontwikkelpartner Open Development in totaal 125 woningen gaan realiseren. Een grote groep geïnteresseerden kon hier hun vragen over de woningen en mogelijkheden stellen.

Onze klantbegeleiding ging met de geïnteresseerden in gesprek en mocht hun vragen, zoals over de mogelijkheden met betrekking tot het sanitair, beantwoorden. Daarbij was Eigenhuis Keukens aanwezig voor alle vragen over de keuken, ING en Rabobank voor alle financiële vragen en uiteraard was ook DWE Nieuwbouw makelaars van de partij. Een geslaagde avond!

Om de wijk Nobelhorst in Almere te verbinden met het water is het plan De Werf ontwikkeld. De grachten van Nobelhorst, waar bewoners hun boot kunnen aanmeren, worden via een havenkom verbonden met de Hoge Vaart. De eerste contouren van de havenkom zijn al zichtbaar. Rondom het water komen vier gebouwen te staan in een groene openbare ruimte, waarbinnen 125 woningen worden gerealiseerd.

Het project De Werf bestaat uit vier verschillende bouwdelen die een uniek en divers woonconcept creëren. Het eerste bouwdeel omvat een bijna 40 meter hoge 'Silo', waarin zich 55 koopappartementen bevinden, met een oppervlakte van 65 tot 180 m2. Daarnaast wordt de 'Loods' gerealiseerd, 60 startersappartementen. Verder worden er ook nog 10 Bootwoningen gebouwd, elk met een eigen aanlegsteiger, waarbij ze direct vanuit hun woning toegang hebben tot de Hoge Vaart. Tot slot wordt er een fietsenstalling gerealiseerd voor de bewoners van de Silo en de Loods. Meer weten? Bekijk dan het project.