Bouw Ons Podium is gestart

Bouw Ons Podium is gestart

Vrijdag 11 november werd op een feestelijke manier de start van de bouw van ‘Ons Podium’ gevierd. In samenwerking met OntwikkelSamen ontwikkelt Vink Bouw het project Ons Podium in Amsterdam West waarbij 56 ruime appartementen worden gerealiseerd, geheel naar eigen woonwensen van de bewoners.

  • Datum nieuwsitem
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium
Ons Podium

Een groot deel van de toekomstige bewoners en betrokken partijen waren aanwezig bij dit feestelijke moment. In een forum vraaggesprek onder leiding van Anneke van der Meer van OntwikkelSamen werden vragen beantwoord door Raymond Chitoe (Bouwgroep), Kees Draisma (Architect), Rob de Kuiper (Vink Bouw), Ronald Mauer (wethouder stadsdeel Nieuw-West gem. Amsterdam) en Joke Geldhof (gedeputeerde van de Provincie Noord Holland).

Na dit forum vraaggesprek gingen de bewoners zelf aan de slag. De strijd tussen de verdiepingen ging los! Per verdieping werd een symbolische eerste paal geslagen waarbij het doel was om dit zo snel mogelijk te doen. De eerste verdieping was de snelste en ontving de eer en een heerlijke traktatie. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig nagepraat op de bouwlocatie.

Het project Ons Podium is een uniek concept waarbij de toekomstige bewoners letterlijk samen het podium pakken en hun eigen woonwensen werkelijkheid laten worden! Het gebouw bestaat uit 56 ruime appartementen, waarvan op de begane grond een aantal werkunits. 

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog wel enkele werkunits beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website  www.onspodiumamsterdam.nl