Feestelijke opening appartementen complex Suze

Feestelijke opening appartementen complex Suze

Appartementencomplex Suze in Amstelveen is feestelijk geopend. Vink Bouw heeft in samenwerking met Bouwfonds, 32 lichte appartementen boven een half verdiepte parkeerkelder gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 2-, 3-, en 4-kamer appartementen. Suze is een vrijstaand gesitueerde appartementengebouw omgeven door groen.

  • Datum nieuwsitem
Suze
Suze
Suze
Suze

Dinsdag 8 november is het appartementencomplex "Suze" aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen feestelijk geopend. Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en de betrokken partijen van het bouwproces is door John van den Heuvel van BPD en wethouder Peter Bot de tegel met het logo van SUZE in het straatwerk voor het pand ingewerkt. De tegel is bij de start van de werkzaamheden door beide heren gestort en is tijdens de bouw veilig bewaard gebleven. Na deze feestelijke handeling is er met alle betrokkenen gezellig nageborreld. De woningen worden vanaf dinsdag 15 november opgeleverd waarmee een prachtig bouwproces tot een mooi einde is gekomen. 

Vink Bouw heeft in samenwerking met Bouwfonds, 32 lichte appartementen boven een half verdiepte parkeerkelder gerealiseerd.  Het gebouw bestaat uit 2-, 3-, en 4-kamer appartementen. Suze is een vrijstaand gesitueerde appartementengebouw omgeven door groen.