Appartementen Kroon op Jutphaas opgeleverd

Appartementen Kroon op Jutphaas opgeleverd

In de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein is door Vink Bouw een bijzonder en duurzaam project gerealiseerd. Kroon op Jutphaas bestaat uit 26 eengezinswoningen en 30 appartementen. De eengezinswoningen zijn vlak na de zomervakantie al opgeleverd, nu zijn de appartementen aan de beurt. De bewoners kijken er ontzettend naar uit en het project is een prachtige geheel geworden!

  • Datum nieuwsitem

De appartementen in het duurzame project Kroon op Jutphaas worden opgeleverd. De bewoners kijken er ontzettend naar uit en het project is een prachtige geheel geworden!

Oplevering 
Door architect Studio 110 is een mooi samenhangend ontwerp gemaakt van woningen en een appartementengebouw. Vrijdag 17 november 2017 zijn de algemene ruimtes aan de VVE opgeleverd. De komende weken krijgen de toekomstige bewoners de sleutel en kunnen zij hun woning gaan inrichten.

oplevering
oplevering
oplevering
oplevering

Getransformeerd tot een levendig woon- en werkgebied
Wij zijn trots op deze mooie wijk, gebouwd in een voormalig kantorengebied. In maart 2016 is er begonnen met het slopen van de oude kantoren in het gebied Rijnhuizen. Kroon op Jutphaas is het eerste woonproject in dit gebied. In de komende jaren wordt het gebied  getransformeerd tot een levendig woon- en werkgebied.

Duurzaam
De appartementen zijn gebouwd met het Nul op de Meter concept. Voor de energieopwekking zijn alle woningen voorzien van een individuele warmtepomp installatie met een eigen bodembron, daarnaast ligt het schuine dak vol met PV panelen.