Schoolproject Bouwen maar!

Schoolproject Bouwen maar!

OBS De Populier in Boskoop is bezig met een schoolproject ‘Bouwen maar!’ De vraag kwam of de kinderen bij het Voorofsche Zoom in Boskoop mochten kijken. Vrijdag 11 november stond ons team in Boskoop klaar om de kinderen te ontvangen.

  • Datum nieuwsitem

Op vrijdag 11 november ontvingen wij bij ons project Voorofsche Zoom in Boskoop een groep kinderen van de OBS De Populier in Boskoop. De kinderen van groep 3,4 en 5 zijn bezig met een schoolproject ‘Bouwen maar!’ Hierbij leren de kinderen middels diverse opdrachten wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis en wat voor beroepen hiervoor nodig zijn.

Collega Maarten heeft in de klas een korte presentatie over bouwen gegeven. Natuurlijk wilden de kinderen graag ook een echte bouwplaats bezoeken. Bij het team in Boskoop waren de kinderen van harte welkom! Uitvoerder Freek heeft de groep aan de hand genomen en diverse zaken uitgelegd en laten zien. Zoals 'wat doet metselaar Davey?' , 'waar is de timmerman Thomas op dat dak mee bezig?' en 'wat kan Lenno doen met een verrijker?' 

Bouwen maar!
Bouwen maar!
Bouwen maar!
Bouwen maar!
Bouwen maar!

Super leuk om te zien hoe enthousiast veel kinderen zijn en hoeveel zij al hebben geleerd over bouwen!