Buyten Wonen
verkocht Wonen gerealiseerd
Buyten Wonen Nieuwkoop
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
Buyten Wonen
  • Ruime gezinswoningen in gezellige buurt
  • Woningen voorzien van individuele warmtepomp
  • De comfortabele woningen zijn klaar de toekomst
  • Centrale ligging, dichtbij sportvelden en school

In Buytewech-Oost in Nieuwkoop liggen drie ruime kavels ingebed in een gezellige gezinsbuurt. De te bouwen woningen komen dicht bij school, verschillende sportvelden en het centrum van Nieuwkoop.

'Warme woonomgeving voor jou en je kinderen'

Woningen
In Buyten Wonen komen zes twee-onder-een-kapwoningen van 185 m2 met een tuin voor en achter en een ‘achterom’. Het ontwerp is open naar buiten en de rode en bruine bakstenen zorgen voor een warme sfeer. Vanuit de tuinen is er schitterend uitzicht op groen en water.

Toekomstgericht bouwen
De comfortabele woningen zijn klaar voor toekomst. Ze zijn gasloos, energiezuinig, en hebben allemaal balansventilatie en een eigen duurzame warmtepomp voor tapwater en verwarming via vloerverwarming. Door warmtekoudeopslag is er ook koelte in de zomer. Verder kun je ervoor kiezen om zonnepanelen op je dak te plaatsen. Een mooie, duurzame plek voor mooi duurzaam wonen.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Start Smart
Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis.

Deerenberg & van Leeuwen Deerenberg & van Leeuwen

Contactpersoon Deerenberg & van Leeuwen

Voor meer informatie neem contact op met Ron Hoogervorst.