Square House
Innovatie Klantgericht

Square House

Uniek woonconcept voor een vrijzinnig, exclusieve en baanbrekende manier van wonen!


Square House
  • Uniek woonconcept met vrij uitzicht naar alle windrichtingen
  • Licentie voor zelf bouwen
  • Korte doorlooptijd en lage aanloopkosten
  • Op een slimme manier zijn de woningen in elkaar gedraaid
  • Luxe en design

SquareHouse is een uniek woonconcept van Universe Architecture en Vink Bouw, een vrijzinnig, exclusieve en baanbrekende manier van wonen! We doorbreken de traditionele rijwoning met maar twee zijden uitzicht en bezonning. We verruimen de eenzijdige opbouw dat een appartement biedt en willen bewoners een gevoel van vrij en luxe wonen bieden, gelijkwaardig aan wonen in een villa.

Vrijstaand, serie en geschakeld

De SquareHouses kunnen als losse objecten op een kavel staan, maar de verschillende varianten kunnen ook geschakeld in een ruit, in een rij of als een patiowoning staan. Door met de losse Squares (5x5m1) te plussen en te minnen ontstaan allerlei variaties op het basisconcept van SquareHouse 360. Drijvend op water, in een bos, zelfs in en bestaande stedelijke setting.

Licentie

Een licentie van een SquareHouse is uniek. De licentie geeft recht op de toepassing van één volledig uitgewerkt en uitontwikkelde woning. De constructie en bouw is met behulp van gerenommeerde en toonaangevende adviseurs volledig uitgedacht en uitgewerkt. Hiermee verwerf je het recht op de benodigde documenten die horen bij het bouwen van een SquareHouse. Als koper krijg je alle benodigde documenten zoals tekeningen, berekeningen en uitwerkingen waarmee de doorlooptijd kort is en de aanloopkosten laag zijn. 

Zelf of laten bouwen

Met de aanschaf van een SquareHouse licentie kun je de woning door een zelf gekozen aannemer laten bouwen. Dit kan uiteraard ook door Vink Bouw. Je ontvangt dan een eerste indicatie van de bouwkosten en na gunning een volledig uitgewerkte kostenopgave die naar jouw wens is uit te voeren.

360 degrees living

Vrij uitzicht naar alle wind- richtingen

Lucht, ruimte en een gevoel van vrij wonen is vanaf nu voor een bredere doelgroep mogelijk.

In een SquareHouse 360 worden op een slimme manier drie woonlagen, van drie individuele woningen op een nieuwe, slimme manier in elkaar gedraaid. De drie woningen onder één gedeeld dak zijn heel ingenieus en toch ook heel logisch in elkaar gepuzzeld, zodat ze alle drie, op eigen wijze, naar vier windrichtingen een vrij uitzicht hebben.

Square House
Square House
Square House

Duurzaamheid en energie

Wonen in een SquareHouse betekent duurzaamheid zonder op comfort in te leveren. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming door de gehele woning en hebben een hoge isolatiewaarde. De constructie biedt gelegenheid om te kiezen voor extra duurzame toepassingen zoals een warmtekoude-opslag (WKO), warmteterugwin-installatie, warmtepompen en natuurlijk zonnepanelen en zonneboilers.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt bij Vink Bouw als een rode draad door alles wat we doen. Klik hier voor meer informatie.

Square House