De Grendel
verkocht Wonen gerealiseerd
De Grendel Nieuwkoop
De Grendel
De Grendel
De Grendel
De Grendel
De Grendel
De Grendel
De Grendel
De Grendel
  • Woningen voor starters
  • Snelle bouwtijd
  • Betaalbaar
  • Volledig in hout
De Grendel

Wonen in de Grendel

De Grendel maakt wonen voor starters bereikbaar in Nieuwkoop! We bouwen de woningen volledig van hout, dat wordt geprefabriceerd in de fabriek. We kunnen hierdoor met een korte bouwtijd bouwen en daarmee maken we de woningen betaalbaar!

Omgeving

Wonen in De Grendel betekent wonen in een groene leefomgeving. De woonwijk bevindt zich nabij de school, diverse (sport-) verenigingen en het hart van Nieuwkoop. Daarnaast ben je zo binnen circa 40 minuten in de steden Amsterdam en Utrecht.

Starterswoningen

De Grendel bestaat uit twee complexen met ieder acht starterswoningen. De woningen worden voorzien van een ventilatiesysteem, boilervat en eigen zonnepanelen. Verder wordt de woning voorzien van een keuken, toilet en badkamer.

We richten ons op de jonge starters, die op dit moment nagenoeg geen kans hebben op de woningmarkt. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 50 m2 GBO. Via een centrale ontsluiting kom je de woning binnen, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is een gezamenlijk groene buitenruimte en fietsenberging.

Op de hoogte blijven van Wonen in De Grendel? Meld je hier aan als belangstellende.