Het Atrium-gebouw
Werken gerealiseerd
Het Atrium-gebouw Amsterdam
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw
Het Atrium-gebouw Renovatie Atrium-gebouw Amsterdam

Het Atrium-gebouw bevindt zich aan de Strawinskylaan te Amsterdam en er zijn vele bedrijven gevestigd in het gebouw. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

De renovatie omhelst onder meer een grondige upgrade van de tuin, het restaurant, de centrale ontvangstruimte en receptie, de overige gemeenschappelijke ruimten en de klimaatinstallatie. In aanvulling op de renovatie  wordt het kantoorgebouw met twee torens van in totaal circa 20.000 m² uitgebreid naar een totaal van circa 54.000 m² kantoorruimte. Ook wordt toegewerkt naar een Breeam very good label voor het gerenoveerde deel van het Atrium en een Breeam Excellent label voor het nieuwe deel.

De upgrading van het gebouw resulteert in een aantal nieuwe huurders voor Het Atrium-gebouw. Zo heeft een Amerikaanse Fortune 500 organisatie een langjarig huucontract getekend voor circa 1.900 m2. Deze huurovereenkomst volgt kort na de verhuur van circa 7.500 me kantoorruimte aan CMS. 

Kijk voor meer informatie op www.thenew-atrium.nl