IKC De Lei
Leren Zorgen gerealiseerd
IKC De Lei Leimuiden
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
IKC De Lei
  • balkloos en modulair CD20 systeem met slimme verbindingen
  • laagdrempel gebouw voor alle kinderen van 0 t/m 13 jaar.
  • duurzaamheidsniveau BENG: Bijna Energie Neutraal
  • BouwApp voor aankondigingen en updates

Locatie
IKC De Lei wordt gebouwd in een bestaande woonwijk aan de Larikslaan in Leimuiden op de plaats van basisschool de Kleine Wereld. Deze locatie is door de gebruikers gekozen na een stedenbouwkundige verkenning.

IKC de Lei
In opdracht van de gemeente Kaag en Braassem bouwen wij een Intergraal Kindcentrum in Leimuiden.  Met 2.500 m2 bruto vloeroppervlakte en twee bouwlagen is er voldoende ruimte voor alle kinderen van 0 t/m 13 jaar in één gebouw  Naar verwachting starten we eind september 2019 met de bouw. 

De kracht van samen

Toekomstgericht bouwen 
In de duurzaamheidsagenda 2016-2020 stelt de gemeente Kaag en Braassem zichzelf een aantal doelen die men de komende jaren wil bereiken. IKC de Lei wordt gebouwd volgens duurzaamheidsniveau BENG: Bijna Energie Neutraal. Zo komen er onder andere zonnepanelen op het dak van de school.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder de video's over dit duurzame schoolgebouw:

Onze partners
Bouwen doe je samen. Bij Vink Bouw brengen we de beste partijen samen om gezamenlijk van niets iets te maken. Met onze partners bouwen we een langdurige relatie op met als doel een soepel bouwproces voor alle stakeholders en het verhogen van de kwaliteit.