Timmerman/vrouw

Timmerman/vrouw

Wij waarderen jouw vakmanschap!

Of je nou jarenlange ervaring als Timmerman hebt, of net je niveau 2 diploma hebt behaald, wij hebben altijd werk voor gemotiveerde vakmannen/vrouwen. Wij willen jou leren kennen, weten wie je bent en wat je dromen zijn. Gezien de projecten die we realiseren, kunnen we je in overleg, zeker inzetten op een werk dat past bij jou en je ambitie.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van onze vaklieden bestaan onder andere uit het stellen van kozijnen en houtskeletbouw elementen, profielen stellen, aftimmerwerkzaamheden, (prefab) betonwerkzaamheden, geveltimmerwerk, vloeren leggen, kappen leggen, maatvoeringen, woningen opleverklaar maken. En ook het zetten van prefab CLT elementen behoort tot de werkzaamheden.

Enthousiast geworden van deze vacature? Neem dan contact op met Mac Polhuijs! Hij kan je alles over deze functie vertellen. Bel hem via 06 55 361 281 of mail hem via de knop hieronder.

Mail naar Mac Polhuijs
Timmerman/vrouw Trots op onze projecten

OVER VINK BOUW

Vink Bouw is een zelfstandige, ondernemende bouwer in de randstad. Wij zijn niet zomaar een bouwbedrijf, wij zijn duurzaam en vooruitstrevend. We houden ervan om te experimenteren met andere bouwsystemen en passen BIM toe op de bouw. Dat zie je terug in de geweldige projecten die we realiseren en daar zijn we trots op! 

Wij bouwen grondgebonden woningen, appartementen, binnenstedelijk of in het weiland, in combinatie met parkeergarages en/of commerciële plinten tot utilitaire gebouwen zoals hotels, kantoren, scholen etc. Bij de realisatie hiervan spelen onze vaklieden een belangrijke rol.

WIJ BIEDEN JOU

Bij Vink Bouw vinden we het belangrijk dat onze mensen lekker werken en plezier maken met elkaar. Daarom krijg je bij ons vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en zorgen er natuurlijk voor dat alles aanwezig is wat je nodig hebt om je werk goed te doen en fijn te kunnen timmeren.

Mac Polhuijs Mac Polhuijs

Contactpersoon Mac Polhuijs

Zin om op gesprek te komen? Of wil je meer weten over werken bij Vink Bouw? Neem dan contact op met Mac. Hij kan je alles over deze functie vertellen.