Project­administrateur

Project­administrateur

Wordt projectadministrateur bij Vink Bouw

Wij zoeken

Ben jij een ervaren projectadministrateur met een passie voor bouwprojecten? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze duurzame en vooruitstrevende projecten.

Als sparringpartner van het projectteam en controller ben jij degene die alle financiële zaken binnen een project in goede banen leidt. Je bent verantwoordelijk voor de projectadministratie van meerdere projecten, bewaakt de budgetten van de werkbegroting en signaleert overschrijdingen. Het opstellen van periodieke financiële rapportages doe je in nauwe samenwerking met de projectleider of projectontwikkelaar. Jij bent dé expert die financiële processen niet alleen begrijpt maar ook naar een hoger niveau tilt. Door continu te streven naar verbetering en optimalisatie, zorg je ervoor dat het hele team nog beter kan presteren. Jouw communicatieve vaardigheden komen tot uiting in heldere interactie met zowel interne als externe klanten.

Jouw achtergrond

Wij breiden ons team graag uit met een ervaren projectadministrateur. Iemand met een opleiding bedrijfsadministratie op minimaal MBO niveau en 5 jaar werkervaring op het gebied van projectadministratie. Jouw collegialiteit, proactieve benadering en flexibiliteit, in combinatie met nauwkeurigheid en zelfstandigheid, maken van jou de ideale kandidaat.
Natuurlijk heb je affiniteit met en interesse in de bouwsector. Ervaring met AFAS en Whitevision is een pluspunt, maar als je hier nog niet bekend mee bent, leren wij het je graag. 

Project­administrateur

Wij bieden

De waardering voor onze mensen komt ook tot uitdrukking in onze arbeidsvoorwaarden, die voor een belangrijk deel afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen. Wij bieden jou:

  • Een fulltime of parttime (minimaal 32 uur) baan op ons kantoor in Nieuwkoop met de flexibiliteit om deels thuis of op de locatie van het project te werken.
  • Een uitdagende en veelzijdige functie in een energieke omgeving.
  • Functiegerichte en carrièregerichte opleidingsmogelijkheden.
  • Maandelijks moment waar we op informele wijze onderling kennis delen.  
  • Jaarlijks darttoernooi, personeelsfeesten en een actieve PV. 
  • Salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring.

"Met een hecht team de projecten financieel in goede banen leiden is leuk en uitdagend!"

Over Vink Bouw

Samen een mooi gebouw realiseren, een gebouw om trots op te zijn. Een gebouw waar je lekker kunt wonen, gefocust kunt leren en werken, kan ontspannen of juist actief kan sporten. Vanuit ons kantoor in Nieuwkoop werken wij daaraan, samen met onze (bouw)partners. Door verrassende ideeën, klantgerichtheid én ‘out of the box’ te denken, ontwikkelen en bouwen wij duurzaam en vooruitstrevend met aandacht voor mens en omgeving. We werken eraan om in 2030 CO2-neutrale projecten te realiseren. Om dit te bereiken experimenteren we, passen we nieuwe materialen en methodieken toe én gebruiken we de nieuwste digitale middelen.

Onze diversiteit aan projecten zien? Bekijk ze hier.

Project­administrateur

Meer weten

Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Stuur dan een appje naar onze projectadministrateur, Maico vertelt je er graag alles over! Liever een mailtje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Je bereikt Maico via mvm@vinkbouw.nl.

Heb je interesse?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij Vink Bouw in de rol van Projectadministrateur? Dan komen we graag met je in contact! Mail je CV en motivatie naar Rob Opdam via ro@vinkbouw.nl. Dan staan we je zo snel mogelijk te woord.

Project­administrateur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.