(Hoofd) uitvoerder

(Hoofd) uitvoerder

Samen maken we het een succes!

Het uitvoeringsteam bij Vink Bouw bestaat uit ca. 20 personen van assistent uitvoerders, zelfstandig uitvoerders tot hoofduitvoerders. De hoofduitvoerders worden over het algemeen ingezet op de grotere projecten waarbij ze opereren binnen een team van uitvoerders, assistent-uitvoerder en/ of voormannen.

Mail naar Patrick Immerzeel
(Hoofd) uitvoerder

Gezien de orderportefeuille is Vink Bouw op zoek naar een zelfstandige uitvoerder én een ervaren hoofduitvoerder voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats. Je werkt hierbij nauw samen met het projectteam. Als (hoofd)uitvoerder ben jij het aanspreekpunt op de bouwplaats. Je zorgt voor de correcte uitvoering van het project. Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de planning. Samen met onze vaklieden, partners en overige betrokkenen zorg je voor de juiste oplevering van onze projecten aan de opdrachtgever.

Achtergrond 

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die een bouwkundige opleiding hebben afgerond en ruime werkervaring hebben opgedaan, bij voorkeur bij een (ontwikkelende) bouwer als zelfstandig uitvoerder of als hoofduitvoerder. We zoeken een betrokken persoon die zich flexibel kan opstellen in de organisatie.

Iemand die over doorzettingsvermogen beschikt, goed communiceert, graag samenwerkt en in staat is om een goede structuur op de bouwplaats neer te zetten voor onze vaklieden en onze partners. Wij vinden het belangrijk dat je hierbij oog hebt voor de mens en het werkplezier voor alle betrokkenen. Heb jij een no-nonsense mentaliteit, sta je met de voeten op de grond, ben je een proactieve persoon, ben je in het bezit van rijbewijs B (E) en een VCA Vol diploma en woon je (bij voorkeur) binnen een straal van ca. 40 km vanaf Nieuwkoop? Dan ben jij waarschijnlijk de juiste kandidaat!

Wij bieden jou

De waardering voor onze mensen komt natuurlijk ook tot uitdrukking in onze arbeidsvoorwaarden, die voor een belangrijk deel afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen.

  • een fulltime job en een vast contract
  • een uitdagende en veelzijdige functie in een energieke omgeving
  • projecten die zijn afgestemd op jouw capaciteiten en ter ondersteuning aan jouw ambitie
  • functiegerichte opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern
  • salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring
Patrick Immerzeel Patrick Immerzeel

Contactpersoon Patrick Immerzeel

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar Patrick Immerzeel. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem contact op