Kopen bij Vink Bouw

Kopen bij Vink Bouw

Kopen bij Vink Bouw is een feest! Je hebt een persoonlijk aanspreekpunt, de klantbegeleider. Hij of zij beantwoordt je vragen, helpt je bij keuzes en begeleidt je tijdens het gehele koop- en bouwtraject.

Een nieuwbouwwoning koop je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Soms is het lastig om alles vanaf een bouwtekening goed te overzien. De klantbegeleider van Vink Bouw is er om je te helpen bij het maken van je keuzes en je te begeleiden door het gehele koop- en bouwtraject. Van indeling tot het hoogste punt en van oplevering tot en met de servicetermijn. Bij Vink Bouw werkt een multidisciplinair team nauw samen met ontwerp- en bouwpartners. Samen zetten we ons in om voor jou een comfortabel thuis te maken.

‘we helpen je een comfortabel thuis te maken’

Start Smart

Start Smart helpt je ontdekken wat jouw persoonlijke woonwensen zijn. Onze woonadviseur staat je bij en laat je zien welke opties er zijn om je nieuwe huis in te delen en een eigen identiteit te geven.

Kopen bij Vink Bouw

Klantbegeleider 

Omdat woonwensen en smaken verschillen biedt Vink Bouw de mogelijkheid om je woning aan jouw persoonlijke wensen aan te passen. Een nieuwbouwhuis kun je volledig naar je eigen wens uit laten voeren. Tijdens het hele proces heb je met verschillende partijen contact over je woonwensen. Om dit alles in goed banen te leiden is de klantbegeleider van Vink Bouw je persoonlijke contactpersoon. Onze klantbegeleider(s) denken met je mee en ondersteunen bij het selecteren en maken van keuzes zodat deze gegevens op tijd bekend zijn voor de realisatie.

Stappen
Hieronder beschrijven we de stappen die komen kijken bij het bouwen van een woning en waarbij de klantbegeleider je centrale contactpersoon is.

Voor de start van de bouw

Het is belangrijk dat we voor de start van de bouw jouw wensen bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waar de stopcontacten en andere aansluitingen moeten komen en welke keuzes je maakt voor je nieuwe keuken en badkamer. Nadat de keuzes hiervoor definitief zijn, start Vink Bouw met de voorbereiding en het bouwen van je woning.

Kopen bij Vink Bouw

Vanaf de start bouw

De start van de bouw vieren we met je bij het slaan van de eerste paal of een andere feestelijke handeling. Naast de viering van de officiële start vieren we ook het moment wanneer het hoogste punt van de woning bereikt is. Tijdens het bouwproces krijg je regelmatig de gelegenheid om de woning te komen bekijken. Tijdens deze kijkdagen kun je  je eigen woning bekijken en je toekomstige buren ontmoeten. De kijkdag is ook een geschikt moment om maten op te nemen, eventueel samen met je eigen leverancier.

Kopen bij Vink Bouw

De klantbegeleider houdt je op de hoogte van de voortgang van de bouw. Je ontvangt nieuwsbrieven met een update van de stand van de bouw en andere interessante en belangrijke informatie in de aanloop naar de oplevering van je woning.

Oplevering

Een aantal weken voor de definitieve oplevering nodigen we je uit voor de ‘voorschouw’. Tijdens deze voorschouw controleer je of alles uitgevoerd is zoals we met elkaar hebben afgesproken. Wij hebben dan nog de tijd om eventuele aanpassingen te doen, zodat we tijdens de oplevering geen verrassingen hebben.

Dan is het moment gekomen dat jouw woning gereed is voor oplevering. Je ontvangt een definitieve opleverdatum van je klantbegeleider van Vink Bouw.

Kopen bij Vink Bouw

Gedurende de bouw krijg je van de klantbegeleider een prognose van de oplever periode. Tijdens de bouw wordt deze steeds specifieker. Op moment van oplevering ontvang je de sleutel en kan je aan de slag met de inrichting van je huis.

Kopen bij Vink Bouw

Service

Het kan altijd gebeuren dat je deur niet goed sluit of dat er een onderdeel van je woning niet goed werkt. Ook dan kun je rekenen op onze hulp. De klantbegeleider is dan niet meer je contactpersoon maar onze collega’s van team Service & Kwaliteit staan voor je klaar.

Heb je een servicemelding? Gebruik dan bovenstaande knop om een melding te doen. We kijken of je melding binnen de garantie valt en houden je op de hoogte over de voortgang.