Vink Bouw in top 3 Beste Leerbedrijf

Vink Bouw in top 3 Beste Leerbedrijf

Vink Bouw zit bij de laatste drie genomineerden voor het Beste Leerbedrijf, een prijs die het SBB organiseert is samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vink Bouw werd al eerder uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de categorie Bouw & Infra.

  • Datum nieuwsitem

Fundeon, het kenniscentrum voor Bouw & Infra heeft Vink Bouw in een eerder stadium voorgedragen als beste leerbedrijf in de sector bouw. Op 27 september is Vink Bouw ook daadwerkelijk benoemd tot Beste leerbedrijf 2012 in de categorie Bouw en de overkoepelende prijs leerbedrijf van het jaar 2012 Bouw & Infra.

Het is voor de derde keer dat een onderneming uit de bouw- en infrasector genomineerd voor Beste Leerbedrijf van Nederland. Vink Bouw Nieuwkoop strijdt met Arrondissementsparket uit Breda/Middelburg en Leertouwer B.V. uit Barneveld om deze prestigieuze onderscheiding.

De stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft tijdens een juryberaad ook drie praktijkopleiders genomineerd. Op maandag 8 april 2013 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Rotterdam.